Zondag 17 juni was Tangram aanwezig op de Dag van de architectuur Rotterdam met een pop-up tentoonstelling over Bright, een campuswoontoren in het hart van de stad. De 70 meter hoge toren komt in de Wijnhaven (Maritiem district), vlakbij de André van der Louwbrug. De locatie is klein, maar door een uitgekiend plan zullen hier straks toch ruim 600 studenten en starters kunnen wonen.
Architecte Charlotte ten Dijke had onder de brug aan de Wijnhaven een tijdelijke tentoonstelling ingericht over de totstandkoming van Bright. Elk uur was er een presentatie voor omwonenden, studenten en andere geïnteresseerden.
Ontwikkelaar Stebru had voor de gelegenheid een frietkraam bij het terrein neergezet. Want, zo ging het verhaal, deze plek was zo klein dat er ogenschijnlijk nog geen frietkraam op zou passen. Bezoekers kregen gratis friet uitgedeeld.

De locatie is uniek. De campuswoontoren ligt op enkele minuten lopen van de bekende Markthal, winkels, het gewilde uitgaansgebied De Witte de Withstraat en terrassen (Wijnhaven/Oude Haven). Vanaf het enorme dakterras hebben de bewoners straks bovendien uitzicht over de stad en de Maas.