Team Triangel presenteerde op het gemeentehuis van Eindhoven en tijdens de vastgoedbijeenkomst Provada in de RAI een nieuwe stap in het onderzoek naar De Stad van de Toekomst: een spelbord!  Met het spelbord kan op een eenvoudige manier de werkelijkheid worden gesimuleerd. Elke keuze én de onderlingen invloeden worden zo inzichtelijk in beeld gebracht.
De volgende stap is de ontwikkeling van een software programma van het bordspel zodat het slechts een kwestie is van digitaal invullen van keuzes om de invloeden en consequenties zichtbaar te krijgen.
Op 29 juni worden op de TU Delft de eerste testresultaten gepresenteerd, toegepast op de binnenstad van Eindhoven.

Team Triangel

Tangram is voorzitter van Team Triangel. Dit multidisciplinaire team buigt zich over de testlocatie Fellenoord in Eindhoven. Doel is richting geven aan toekomstige stedelijke ontwikkeling: hoe kunnen we een toekomstbestendige stedelijke omgeving maken?

Stad van de Toekomst is een initiatief van BNA Onderzoek, TU Delft, Vereniging Deltametropool, de gemeenten Amsterdam/Rotterdam/Den Haag/Utrecht/Eindhoven, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Ministerie van Binnenlandse Zaken.