Met muziek en hapjes werd donderdag 20 juni de opening van de KolenkitKas in de binnentuin van Rhapsody in West gevierd. Bewoners uit de Kolenkitbuurt vierden dit feest samen met de bewoners van het net opgeleverde wooncomplex. De KolenkitKas is de nieuwe ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners en wordt beheerd door de community-managers van Rhapsody.

Na een muzikale optocht door de buurt, volgde een buurtbuffet georganiseerd door de KolenkitKeuken. Ook waren er korte tours om kennis te maken met de nieuwe buurtbewoners. Enkele bewoners hadden hun appartement opengesteld.
Het feest was georganiseerd door het kunstenaarscollectief Cascoland in samenwerking met de community-managers van Rhapsody.

Op 4 juli is de officiële opening van Rhapsody in West.

Roel Schoenmakers (Cascoland), Sanne Botterweg (Urban Sync), Bart Mispelblom Beyer (Tangram)