Dompel jezelf onder in de wereld van duurzaamheid en kunstmatige intelligentie op het volgende Cradle to Cradle Café op 14 juni in Mindlabs/Tilburg!

AI en Architectuur: duurzame(re) gebouwen ontwerpen met AI, hoe dan?

Ben jij klaar om de grenzen van duurzaamheid te verleggen met behulp van cutting-edge technologie? Het Cradle to Cradle Café nodigt je uit voor een boeiende verkenning van de synergie tussen AI en duurzaam ontwerp voor circulaire gebouwen.

Stel je voor: een toekomst waarin AI-gegenereerde ontwerpopties de norm zijn. Architecten voeren criteria in zoals budget, ruimtebehoeften en duurzaamheidsdoelen en AI levert geoptimaliseerde ontwerpalternatieven die onze verbeelding overstijgen.
Maar dat is nog maar het begin. Ontdek hoe AI energie-efficiëntie en duurzaamheid naar nieuwe hoogten tilt. Met geavanceerde analyses van klimaatgegevens, gebouworiëntatie en materiaalgebruik, biedt AI ons de sleutel tot gebouwen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook de impact op ons milieu minimaliseren.

Het programma staat bol van inspirerende sprekers, waaronder Joost Ector van Ector Hoogstad Architecten, Jacob Van Rijs van MVRDV, Johan Kats van Sweco en Bart Mispelblom Beyer van TANGRAM Architekten . Na een ochtend vol inzichten en ideeën, wordt een heerlijke netwerklunch geserveerd, gevolgd door een rondleiding door het innovatieve Mindlabs.

Datum & Tijd: 14 juni 2024 inloop vanaf 9.30, start 10 uur – einde 13.30 uur
Locatie: Mindlabs, Locomotiefboulevard 101, 5041 SE Tilburg

Mindlabs, ooit een majestueuze spoorwegkathedraal in de Tilburgse Spoorzone, is nu het epicentrum van kennis rond kunstmatige intelligentie en innovatieve technologieën. Ontdek hoe erfgoed, architectuur en duurzaamheid samenkomen in dit toekomstgerichte kennislandschap.
Mis deze kans niet om de toekomst van duurzaam ontwerp te ontdekken! Schrijf je vandaag nog in voor het Cradle to Cradle Café en laat je inspireren door de kracht van AI voor een groenere, circulaire wereld.

Inschrijving C2C Café: AI en Architectuur: duurzame(re) gebouwen ontwerpen met AI, hoe dan? (office.com)