De bouw van de duurzame woontoren OurDomain Rotterdam Blaak heeft het hoogste punt van 70 meter bereikt. De toren staat in het centrum van Rotterdam, pal naast de André van der Louwbrug en de Willem de Kooning Academie en op steenworp afstand van de Markthal.
De 24 verdiepingen tellende woontoren wordt gebouwd op een van de laatste bouwkavels in het stadscentrum waar sinds het Duitse bombardement in mei 1940 geen nieuwbouw meer heeft plaatsgevonden. Een belangrijke reden hiervoor was de extreem kleine kavel. TANGRAM lukte het desondanks om voor deze postzegelplek een slanke toren te ontwerpen die zich voegt naar de omgeving.

OurDomain Rotterdam Blaak krijgt 612 woningen, een mix van studio’s en appartementen. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022. Het woonplan is gericht op jonge professionals en studenten en omvat een scala aan voorzieningen, waaronder een lounge en een gaming room, en studie- en werkruimten.